De kracht van verbeelding

De bladeren beginnen te vallen, de vakantie lonkt, de eerste weken van onze WEERKLANK-blog zitten erop! Acht opeenvolgende weken lang serveerden we een kant-en-klare werkvorm, meteen te verorberen op de werkvloer. Van de avontuurlijke beginner tot de ervaren muzikant, ons doel was recepten aan te bieden waarmee iedereen naar hartelust en op eigen niveau kon experimenteren.

De werkvormen op deze blog zijn protopytes. Je hebt best wel wat verbeelding nodig om van een neergepende werkvorm iets levends te maken. Fantaseren, verzinnen, grenzen verleggen, allemaal onmisbare kruiden die goesting naar meer opwekken.

Heb jij een werkvorm uitgetest? Hoe was je ervaring voor én na gebruik? Heb je aanvullingen, variaties, feedback? We zijn er heel benieuwd naar! Jouw inbreng nemen we mee in het verfijnen van onze recepten. Meer nog: op basis van jouw ervaringen kan een werkvorm de stempel ‘getest en goedgekeurd’ krijgen.

Heb je zelf ervaring met nieuwe muziek in jouw lessen? Verdient jouw klaspraktijk een plekje op deze blog? Geef ons een seintje en we koppelen zeker terug. Contact kan je opnemen via info@matrix-new-music.be

We wensen jullie een inspirerende herfstvakantie!

Verbeelding

op de hoogte blijven van nieuwe posts?

Laat een reactie achter

Volg ons op sociale media ...

newsletter footer logo's