No(w) Piano

Samen met pianisten Elisa Medinilla, Jeroen Malaise, Katrijn Friant en Laurence Mekhitarian brengt MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] No(w) Piano uit, een bundel met de nieuwste muziek samengesteld voor amateurpianisten en hun begeleiders.

Met No(w) Piano biedt MATRIX een divers palet van pianocomposities gesprokkeld uit het Belgische nieuwe muzieklandschap. Met praktische tips, suggesties en voorbeelden willen de auteurs de lezers enthousiasmeren om op een vrije en onbegrensde manier op ontdekkingstocht te gaan.

Met video's en afbeeldingen biedt deze uitgave de nieuwsgierigen bovendien een blik achter de schermen en worden de avonturiers voorzien van een uitgebreide toolbox speelaanwijzingen. Gaande van het verkennen van nieuwe speeltechnieken en preparaties tot het gebruik van click-track en multimediale set-ups, hopen we een bescheiden bijdrage te leveren tot nog meer speelplezier en creativiteit.

Colofon

Deze publicatie wordt gratis digitaal aangeboden. U mag ze in haar geheel delen met derden. Elk commercieel gebruik is verboden.

Op verzoek bieden we presentaties en navormingsworkshops aan rond de bundel. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.