Vanaf maandag 15 juni: loan-on-demand mogelijk

Samen zetten we alles in om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Dat betekent dat ook de bibliotheek van MATRIX even de deuren sluit.

Vanaf maandag 15 juni is het weer mogelijk materiaal uit onze collectie te ontlenen. Dat kan door een mailtje te sturen naar melissa@matrix-new-music.be met vermelding van titel en componist/auteur van de gewenste partituur, boek of audio-opname. Lezers met een KU Leuven Bibliotheken-jaarkaart kunnen dit ook via de “Request physical item”-knop in Limo. Zodra het materiaal klaarligt om opgehaald te worden (in de inkomhal van het Erasmushuis: Blijde Inkomststraat 21, 3000 Leuven) laten we het u weten via mail. Ontleend materiaal kan ook opnieuw ingeleverd worden via de inleverbox aan het Erasmushuis.

Een bezoek aan MATRIX om de collectie ter plekke te raadplegen is voorlopig nog niet mogelijk, maar via de loan-on-demand hopen we uw nieuwe muziek-honger al een beetje te kunnen stillen. We blijven de richtlijnen van de KU Leuven Bibliotheken nauwkeurig opvolgen en hopen u snel weer te kunnen bedienen als vanouds.