André Laporte 90!

17/11/2021 17:00

Op 12 juli vierde André Laporte zijn 90ste verjaardag. André Laporte was jarenlang bezieler van ISCM-België, werd vervolgens ere-voorzitter van ISCM-Vlaanderen en gelauwerd als Honorary Member of the International Society for Contemporary Music. Als Vlaamse afdeling van de ISCM willen we hem dan ook op gepaste wijze in de bloemetjes zetten. Die feestelijkheid zal plaatsvinden op woensdag 17 november vanaf 17u in het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

We plannen een kleurrijk programma, met onder meer een concert door studenten van de KCB onder leiding van Bart Bouckaert. Yves Knockaert komt spreken over de autobiografie die deze zomer verscheen (André Laporte, Autobiografie. Onvermijdelijk beeldend (Stichting Kunstboek)) en Henk Heuvelmans vertelt de rol van André Laporte in de ISCM.

We bereiden ook een bijzonder verjaardagsgeschenk voor, maar dat blijft voorlopig een verrassing.

We sluiten af met een receptie.

Lees hier de bijzondere nieuwsbrief van ISCM-Vlaanderen naar aanleiding van dit evenement.

Deelname is gratis; inschrijven is wenselijk via DEZE LINK

OPGELET: voor dit evenement is een Covid Safe Ticket vereist.

Deze activiteit kadert in de werking van MATRIX als Vlaamse afdeling van de International Society for Contemporary Music en krijgt gestalte in samenwerking met Kunstenpunt en het Koninklijk Conservatorium Brussel.